Fjalët рrekëѕе të babait рër të birin që humbi јеtën ѕоt në Рrizren


Sot rreth ores 10:10, në afërsi të shkollave që ndodhen në lagjen “Bajram Curri” në Prizren , ka ndodhur nje incident i rëndë me ç’rast ka hu mbur jetën një 15 vjeçar si pasojë e plagëve të marrura nga mjete të mprehta , raporton Kosova24.

Babai i tij përmes një postimi në Facebook ka shkruar edhe disa fjalë shumë prekëse për djalin e tij, shkruan Kosova24.

Postimi i plotë:

Të Allahut jemi dhe te ai dot kthehemi

Inshalla Biri jem zoti na takon në xhenet

Se vd iq edhe Zemra jeme paty o shpirti babit