Qan para Eni Çobanit dhe Ardit Gjebreas, shqiptari: Kam harxhuar të gjitha раratë, kam hall ѕе do më marrin јеtën fëmijët e mi


Dy vëllezër, Hyseni dhe Lefteri i janë drejtuar zonjës Eni Çobani tek seanca e ndërmjetësimit “Shihemi në Gj yq” tek E Diela Shqiptare.

Lefteri ka pësuar një ak sident me në Greqi dhe përfundoi në gjendje ko me për 3 muaj. Shteti i dha dëmshpërblim 250 mijë euro atij dhe 100 mijë euro prindërve të Lefterit.

Por sipas tij këto lekë i ka marrë gruaja me baxhanakun e tij dhe tashmë ai ka ngelur pa lekë. Madje gruaja nuk ka paguar as 30 mijë euro shpenzime në spitalin ku Lefteri qëndroi 3 muaj në k oma dhe tani atij i duhet të shesë shtëpinë që ka në Kuçovë për të paguar borxhin.

Vëllai i tij Hyseni nuk është dakord që të shesë shtëpinë sepse thotë që prindërit do mbeten në mes të 4 rrugëve. Madje Lefteri tregon se ka marrë kë rc ënime se do e vr a sin dhe ka f r ikë të takojë 3 fëmijët e tij.

Ardit Gjebrea: Po fëmijë ke? Lefteri: Po kam tre.

Ardit Gjebrea: Kush i mban fëmijët? Lefteri: Ajo.

Ardit Gjebrea: Sa kohë ke që nuk i sheh? Lefteri: 3 muaj. Ardit Gjebrea: Po nuk i lë ajo.

Lefteri tregon se jetojnë të dy në Kuçovë po ka f rikë të shkojë të takojë fëmijët sepse thotë që e vr a sin.

Lefteri: Jemi afër po unë nuk shkoj se kam f rikë se më vr a sin. Ardit Gjebrea: Po kush do të të vr a së, për të parë fëmijët e tu do të të vr a sin? Lefteri: Gruaja fut njerëz. Ardit Gjebrea: Të kanë kë rcë nu ar? Lefteri: Po (q an). Hyseni: Shtëpitë e plakut nuk do i shesësh fare ore.