Italiania nga Веrgamo qe e flet ѕhqiрen si nje ѕhqiрtare, degјојеni раk cfare thote реr vendin tone (Video)


Roberta Zaninone eshte nga Bergamo por prej shtate vitesh jeton ne Durres.

Me nje shqipe melodioze tregon te gjithe historine e saj shqiptare, dashurine per Durresin, vajzen e bashkeshortin dhe vjerren e saj.

Ju sugjerime ta ndiqni te plote interviste me italianen simpatike.