“Bën kjo katunarja ѕikur çfarë ka bërë”, ndjekësja i niѕ gabimiѕht mеѕazhin, Arbana i јер një рërgjigje ерike


Jo rrallëherë na ndodh të dërgojmë mesazhe në adresat e gabuara në rrjetet sociale pa ditur në fakt çfarë kemi bërë.

Një gjë e tillë i ka ndodhur dhe moderatores së dashur për publikun, Arbana Osmanit.

Një vajzë , “gabimisht” i ka dërguar një “replay”, në një nga recetat që moderatorja ka ndarë me ndjekësit e saj.

“Bën kjo katunarja, sikur çfarë ka bërë, sikur nuk e dimë ne. Kur hanim ne avocado a salmon, kjo hante sufllaqe.”, ka shkruar komentuesja.

Ndërsa, Arbana me humor ia ka kthyer se i pëlqen shumë sufllaqet dhe një të tillë do ta ndërronte me salmonin. Nga seria “doja me ia nis një shoqe, po ta nisa ty gabimisht”. Unë vdes për sufllaqe