Keηi shеrre tek shtëρia? Ja si ta lаrgоηi Ѕуriη e Kеq рërgjithmoηë

Disa njerëz e kanë jetën “fushë me lule”, por disa të tjerë kanë një fat jo të mirë dhe pèrbállen me shumë pròbleme gjatë ditës apo jetës së tyre.

Ju ka ndodhur që shèrrèt nuk po ju ndáhen dhe syri i keq mund t’ju ketë prekùr dhe nuk po ju híqet?

Energjia tòksíke është diçka me të cilën pèrbállemi të gjithë çdo ditë.

Por ata që janë besojnë në mirësi dhe në rrugën e qetësisë shpirtërore duhet të jenë më të kujdesshëm për të mbròjtur veten nga ajo.

Fùqía e mirësisë dhe dashurisë mund të kápèrcèjnë shumë pròbleme, por nganjëherë duhet të kujdesemi më shumë për veten tonë.

Ne duhet të elèmínòjmë tòksícítetin e jetës sonë dhe të atyre që e mbájnë atë.

Këtu janë 4 mënyra për të mbròjtur jetën tuaj nga syri i keq dhe nga tòksícitèti.

Mos krijoni në kokën tuaj asnjë mendim nègátiv
Gjëja më e mirë për të filluar do të ishte të lini mënjanë anën tuaj negátíve.

Afrohuni sa më shumë me të afërmit tuaj ose bisedoni me një mik të besuar.

Ju gjithashtu mund të flisni me një njeri me shpirtin e mirë që deri më sot ka dhruar vetëm mirësi, besoj se çdokush nga ju e ka një mik që të dëgjon dhe të do pa kushte.

Kështu që sigurohuni që keni dikë për të shprehur mendimet tuaja, dikë që do t’ju ndihmojë t’i përpunoni ato.

Ju mund të keni diçka që ju mùndòn shumë si përshembull një pròblem familjar, një shèrr në punë, një pròblem financiar dhe gjëra të tilla.

Nëse e mabni brenda jush këtë ajo do të rritet aq shumë sa do t’ju kthehet në një sèmùndje, ndaj dhe duhet që këtë “nègátivitet” t’ia tregoni një të afërmi tuajin apo një miku/mike që të keni një krah ku të mbështetetni.

Gjithashtu për të hèqùr këtë “sy të keq”, ju mund të bëni edhe si më poshtë:

Hapi i parë: Shkoni në shtëpinë tuaj dhe merrni një gotë uji (me ujë të pastër) dhe brenda gotës fusni një tufë të pastër me majdanoz dhe lèreni për 1 orë brenda.

Hapi i dytë: Më pas híqeni majdanozin dhe me ujin e mbetur lani duart tuaj.

Majdanozi është një bimë e mirësisë, e pastërtisë dhe në kulturat e lashta ka sjellë fat, ndaj dhe larja e duarve me ujë me majdanoz bazuar në kulturat e lashta njihet për efektin fatsjellës tek njerëzit.

Elímínòni energjinë e kèqe përreth jush
Ne kemi energji të kèqe që buron nga brenda trupit tonë.

Mund të jetë kárma jonë e kèqe, një mállkím ose ndonjë mágjí e zèzë.

Por ne duhet ta hèqím qafe atë.

Ju mund të konsultoheni me një ekspert për të elèmínùar efektet e një mállkímí ose mágjíe të zèzë.

Kjo do t’ju japë një rritje të besimit për të kap.ërcyer atë neg.ativitet.

Se si ndikon nègátívíteti ajo ndryshon nga personi në person.

Sidoqoftë, është e rëndësishme që gjithmonë të keni mbr.ojtje ndaj energjisë neg.ative.

Njerëzit që nuk ua duan të mirën mund të ju lën.dojnë në mënyra që ju as nuk mund t’i imagjinoni.

KËSHILLË: Në çdo rast mbani me vete një objekt që ju sjellë fat. Në këtë mënyrë sado që të tjerët do të kërkojnë t’u “bëjnë kèq”, ju do të jeni të mbròjtur nga objekti juaj fatsjellës.

Meditimi është një mjet i shkëlqyeshëm
Një nga këshillat më të arta për të líruar mendjen tonë nga mendimet negátive është të meditojmë, sidomos kur jemi vetëm.

Mund të jetë një seancë tradicionale meditimi, lutje ose ndonjë formë tjetër e komunikimit me Universin.

Ajo që bën meditimi është të na ndihmojë të përqendrohemi dhe të na ndihmojë të arrijmë lartësi më të mëdha.

Mund të duhen vite për të përs.osur meditimin tuaj, por hapi i parë ka rëndësi.

Çdo hap në rrugë vlen. Prandaj hidhni hapin e parë, uluni për një seancë dhe komunikoni me Universin.

Kjo do t’ju çojë drejt një jete shpirtërore më të mirë dhe të mbr.ojtur.

Përqafoni natyrën
Kur jeni jashtë, në prehrin e natyrës, ju po komunikoni drejtpërdrejt me Universin.

Uluni qetësisht nën një pemë. Është e thjeshtë! Duke u ulur poshtë një peme ose në natyrë ju do të merrni më shumë fùqí të bekuar nga natyra dhe do të jeni të mbròjtùr nga çdo gjë e kèqe që kërkon t’ju prèkè.

Përqendrohuni në bukurinë e natyrës dhe do të shihni se si tok.síciteti rreth jush fillon të zhdùket.

Ju duhet t’i mbani energjitë tuaja të lira nga çdo neg.ativitet.

Dashuria fiton mbi gjithçka!