“Të neveritѕhëm”/ Arjan Konomi debaton аѕhрër në praраѕkenë me Atdheun


Takimi Melisa-Atdhe javën e kaluar u diskutuar shumë, nisur dhe nga fakti se Atdheu kishte puthur Anën e parë. Opinionisti Arjan Konomi madje e quajti të neveritshëm takimin e tyre, gjë që solli dhe debat mes tyre në prapaskenë. Kjo u diskutua dhe mbrëmjen e djeshme në Përputhen Prime.
Atdheu: Ti e ke personale me mua?
Arjani: S’më pëlqeu sjellja jote aty
Atdheu: Po ç’është kjo, ne presim kritika por jo ofendime. Nuk mendon se është e tepërt?

Arjani: ishte një termë i fortë për atë që të pashë.