“Ѕ’bërë skenë роrnografike/ Lediana асаrohet kur kupton ѕе janë kamerat ndezur. Mevlani: Nuk më ѕhihni këtu nëse…


Takimi i Ledianës dhe Mevlanit pati episode interesante dhe në prapaskenë.

Në një moment kur Lediana kujtoi se kamerat ishin fikur po qëndronte e përqafuar me Mevlanin, por sapo e kuptoi u acarua madje duke aku zuar produksionin.
Kjo gjë acaroi edhe Mevlanin i cili tha: kur janë kamerat hapur si bën këto gjëra është e fshehtë.

Mua nuk më shihni më këtu , që të më bërtasin mua gocat në sy të të tjerëve. Pse duhet të më ndodhin mua këto.
Lediana: Unë s’dua të dal përqafimi im në kamera. Juve thoni që u mbyll, thikë pas shpine.

Mevlani: Ti s’bërë ndonjë skenë por nografike të duket gjë e madhe përqafimi