“Dashuri e pastër”. Ky është përshkrimi që i mjafton Adelinës


“Dashuri e pastër”. Ky është përshkrimi që i mjafton Adelina Tahirit përskaj kësaj fotografie me burrin, Serjozan!

Martesa me avokatin, Serjozha Markov bëri bujë të madhe. Martesa e saj u paragjykuan për shkak të nacionalitetit, moshës dhe fesë së Markov.

Por Adelina Tahirit ështe e lumtur dhe sot ka bër një postim ku shkruan:
“Dashuri e pastër”. Ky është përshkrimi që i mjafton Adelina Tahirit përskaj kësaj fotografie me burrin, Serjozan!