Rikthehet ѕërish në “Рërрuthen”, Andi tregon se рërѕe mungoi në emiѕion


Pas tre javësh që mungoi në “PërPuthen”, Andi është rikthyer në këtë prime të tretë të emisionit.

I pyetur për mungesat e tij, Andi tha se nuk ka patur asnjë hatërmbetje me produksionin.

Ai shtoi se ka patur angazhime, që i mbetën pas për shkak të problemeve shëndetësore dhe se gjatë kësaj kohe është marrë me këto angazhime.

“Kam pas disa angazhime, punime, dhe ngaqë kam qenë de pak pa qejf dhe mbeta mbrapa me investimet që kisha nisur. Kam qenë sëmurë dhe nuk u përgjigja sepse nuk e mendova të arsyeshme ta tregoja këtë te produksioni. I kam parë edhe debatet për foto që qarkulluan me Melisën, por ajo u sqarua. Njerëzit do merren me fjalë, e kanë bërë që në fillim, të vazhdojnë, un jam në rregull me veten time”, tha ai.