Теѕtoni logjikën tuaj. Сili nga filxhanët e kafesë do mbuѕhet i pari?


Kuicet jane shume te bukur dhe argetues plus tregojne dhe sa inteligjen jeni.

Ne foto shikohet 4 filxhan dhe ju a gjeni dot pergjigjen e sakt.

Kush filxhan mbushet e pari.

A e gjeni dot??