Çaji Ia Ѕhkrin Вuzët E Mbuѕhura Me Ѕilikon Genta Iѕmailit…


Këngëtarja Genta Ismaili për vite me rradhë ishte ylli më shkëlqyes i botës së muzikës në vend.

Ajo, konsiderohej senzacioni i muzikës dhe nuk ndalej së prezantuari këngë të mrekullueshme, që shndërroheshin në hite.

Genta, edhe më tej është në muzikë, por jo evidente si dikur.

Gjithsesi, këngëtarja po sjell projekte kohë pas kohe.

Ndryshe, këto kohë agenta po rri më shumë në Turqi, ku edhe po shijon çaj të nxehtë rusi.

Kujdes me buzët, Genta!/kosovarja