Si E Vizatuar, Хhensila Iu “Lë Ра Mend” Me Pamjen E Saj… Cmenden Fanѕаt Me Linjat Реrfkette


Xhensila Myrtezaj, është njëra nga personazhet më të dashura.

Jeta e saj profesionale dhe ajo private, mbeten në qendër të vëmendjes nga mediat, e po ashtu edhe nga publiku.
Ajo, dallohet për çiltërsinë e saj, po edhe për bukurinë e saj natyrale.
Por, së fundmi ajo na ka befasuar me pamjes e saj, ku vërehet një make-up pak më i rënduar, por që gjithsesi i shkon shumë asaj.

Jo, më kot ajo cilësohet si njëra nga femrat më të bukura të skenës muzikore.