Paska shkalluar/ Këngëtarja ѕhqiрtare del në mеу të borëѕ сullak: Na futi рlevitin


Këngëtarja Vesa Smolica e bëri ‘nxehtë’ në mes të dimrit. Smolica ka prov okuar fansat me paraqitjen e fundit në rrjete sociale.

Ajo pozoi e veshur vetëm me b ikini dhe një xhaketë në një ambient të mbuluar me borë, ndërsa po mbante në duar një shishe verë.

Këngëtarja nuk po e ndjente të ftohtit, teksa shfaqi linjat trupore e veshur me bi kini në temperatura të ulëta.

“A ma nx eht mrena a jashte? ”, ë shtë mbishkrimi që ajo ia ka lënë fotografive prov okuese