“Nuk di çfarë të bëj, kapa të dashurën me një mashkull tjetër”, rrëfimi i sinqertë i 22-vjeçarit: Tani ајо ëѕhtë ѕhtatzanë, ро ѕikur të mоѕ jetë i imi…


E dashura ime u k ap duke u puthur me një djalë tjetër. Tani ajo është shtatzënë dhe nuk është e sigurt nëse fëmija është imi. Ky është rrëfimi i sinqertë i një 22-vjeçari për psikologen e The S un: Ne kemi filluar si miq me për fit ime, por kemi qenë seriozë gjatë vitit të kaluar. Ajo është 20 vjeç dhe ende jeton me prindërit e saj. Une jam 22. E dashura ime nuk është e sigurt nëse foshnja është e jona pasi kohët e fundit ajo ka pasur një mar rë dhë n ie me një burrë tjetër.

Ne biseduam çdo ditë gjatë i z oli mit, ndonjëherë dy ose tre herë në ditë. Pastaj ajo filloi të vonohej për t’u përgjigjur ose nuk përgjigjej deri të nesërmen. Ju sti fik imi i saj ishte se ajo ishte e lodhur. Një mik më telefonoi një natë dhe më pyeti nëse isha akoma me të dashurën time, pasi ai e kishte parë atë në qytet me një djalë tjetër. Ajo u ze mër ua dhe u mbrojt kur e pyeta.

E di që është e ga buar, por unë hodha një vështrim në telefonin e saj dhe gjeta një mesazh f lir tu es nga një djalë tjetër. Ajo vijoi të mo honte se çdo gjë që po ndodhte. Pastaj një shoqja ime tha që e kishte parë atë përsëri, duke qëndruar në stacionin e autobusit duke u puthur me një djalë tjetër. Pas një gri nd jej e m as ive, ajo më në fund rrëfeu se kishte shkuar me një djalë tjetër, por kë mbë ng uli se ishte thjesht diçka momentale.

Gjithashtu u shpreh se ndihej e palumtur dhe ai ishte dikush që e njihte nga puna dhe mund të fliste për shumë gjëra me të. Ai është 28 vjeç. Unë isha i gatshëm ta falja, veçanërisht kur ajo tha se isha unë ai që ajo kishte në planet afatgjatë. Unë madje i kërkova asaj të transferohej me mua dhe ajo pranoi. Ajo ishte m ërzi tur dhe qau një mbrëmje javën e kaluar. Unë pyeta se çfarë nuk shkonte dhe ajo tha se sapo kishte zbuluar se ishte shtatzënë. Unë menjëherë e pyeta nëse isha babai. Ajo tha se nuk mund të gë nj ejë dhe nuk është e sigurt.

Përgjigjja e psikologut Dei dre: Edhe ajo tingëllon shumë e mërzitur dhe është me rëndësi që ju të dy të filloni të flisni me sinqeritet. Ju jeni të dy të rinj. Duke supozuar se ky është fëmija juaj, a jeni gati të jeni prindër? Me të gjitha ku fi zi met dhe përgjegjësitë që sjellin për shumë vite që vijnë? A është mar rë dhë nia juaj mjaft e fortë për ta për ball uar? A ka biseduar e dashura juaj me një profesionist shëndetësor për datën e mundshme që ka mbetur shtatzënë? Kjo mund t’i përgjigjet pyetjes se kush është babai i mundshëm. Përndryshe, do të duhet të prisni për testet e AD N-së pasi të lindë foshnja.