Iu dеѕhën ѕhkallë që të martohej, burri më i ѕhkurtër i Angliѕë bëhet baba рër herë të раrë


Një nga burrat më të shkurtër të Britanisë është bërë baba për herë të parë dhe është i mahnitur nga vajza e tij e “përsosur”.

James Lusted-it, i cili është vetëm 1 metër i gjtë, iu desh që të hipte në një shkallë gjatë ceremonisë për t’u martuar me gruan e tij Chloe.

Dy vjet e gjysmë pas martesës së tyre, 30-vjeçari James, dhe bashkëshortja Chloe, 25, kanë mirëpritur vajzën e tyre të vogël, Olivia Nevaeh.

Nuk ka fjalë për të përshkruar dashurinë që ndiejmë për Olivian. Të dy jemi të pushtuar nga emocionet dhe kurrë nuk kemi ndjerë një dashuri si kjo më parë . Nuk mund ta përshkuar me fjalë se si u ndjeva kur Olivia erdhi në jetë.”
Burimi: Mirror| Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania