Vajza i bën gjëmën nënëѕ së saj/ I nis fotot me рullë të kuqe kolegëve të ѕаj, ја ѕi reagoi burri kur e mori vеѕh


Thuhet se ata që ta bën fëmija ndonjëherë nuk ta bën as perëndia. Kjo gjë i ka ndodhur edhe një nëne me emrin Emily.

Vajza e saj e vogël nisi nga telefoni i nënës së saj, disa foto me pamje me pullë të kuqe dhe këto foto ajo i nisi në grupin e punës së nënës së saj.

Më pas Emily mori aq shumë mesazhe, por nuk po arrinte të kuptonte në fillim se çfarë kishte ndodhur. Kur e kuptoi më pas se çfarë kishte ndodhur ishte shumë vonë, për ta rregulluar.

Ajo vendosi të dërgojë një mesazh për të shpjeguar situatën dhe për t’u kërkuar falje njerëzve që morën foton e bërë nga vajza e saj e vogël. Kolegët e saj ishin dashamirës dhe nuk e vunë në siklet për fotot.

Kurse i shoqi i Emily qeshi me të madhe, kur e dëgjoi këtë histori, nuk u mërzit aspak por ka qeshur aq shumë.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.