Dalin fotot/ Kjo është familja ѕhqiрtare që u ѕhua e gjitha në mes të rrugëѕ, do të рrehen në Tiranë


Katër v ik timat e ak side ntit tra gjik të ndodhur në Rubik, mbrëmjen e djeshme do të prehen në Shqipëri. Blerim dhe Anjeza Avdijaj, 50 dhe 34 vjeç, bashkë me dy fëmijët që gjithashtu ndërruan jetë do të përcillen për në banesën e fundit më 17 janar në Sharrë.

Klejdi Koçi e Medina Avdiaj, 10 dhe 5 vjeç, nuk mundën që t’i mbijetonin pë rpla sjes dhe ndërruan jetë rrugës për në spital, ndërkohë që ka mbijetuar vetëm vajza e çiftit, e cila është jashtë rre zikut për jetën tek spitali i Traumës

E pla gosur rëndë ka mbetur Violeta Avdiaj, 3 vjeç. Ndërkohë Po li cia po vijon të hetojë shkaqet e aks iden tit për të bërë të mundur zbardhjen e plotë të tij. Paraprakisht dyshohet se shkak për për plasjen është bërë një parakalim i gabuar i mjetit Citroen, ku udhëtonte familja, e cila është marrë para nga kamioni.