I dаѕhuri turk i Genta Iѕmajlit bën tatuazh në truр ѕhqiроnjën


Një ndër çiftet më të komentuara është Genta Ismajli dhe Huseyin Usta.

Që prej momentin që ata e bënë publike lidhjen e tyre kanë qenë në qendër të vëmendjes ku çdo gjë që ata bëjnë nuk kalon pa u bërë lajm.

Së fundmi disa video të publikuara nga Genta në InstaStory kanë tërhequr vëmendjen.

Dhe doni ju se çfarë është që ka vjedhur kaq shumë vëmendje!? Epo nuk ndodh çdo ditë që një turk të bëjë tatuazh në trupin e tij simbolin shqiptar.

Në pamje shihet Usta i cili ka bërë tatuazh shqiponjën.

Ky gjest padyshim që Gentën e ka bërë shumë të lumtur.