Meri Ѕhehu e zbulon ѕhenjën më me fat рër muajin Janar


Peshorja, ajo është shenja më me fat e këtij muaji është ende fiks në gjysmën e tij.

Pas saj në radhën e fatlumëve janë: Gaforrja dhe Bricjapi.

Po për gjithë zhvillimin e muajit?

“Janari ka akoma surpriza të rëndësishme, me më të mëdhatë e vitit 2021. Gjithçka që ka ngelur pa thënë në 2020-ën do sqarohen në fund të janarit.

Lidhjet pasionante do shfaqen në fund të janarit, por edhe ndarjet. Në datën 28 janar hëna e plotë do të jetë në Luan do të sjellë gëzim dhe dashuri”, tha Meri Shehu tek programi “Rudina”.