DjaIi 7-vjeçar solli vëllain e tij 1 vjec në klasë dhe e mbante në prehër teksa bënte mësim! Arѕуеја do ju Ierë pa fjaIë


Një djalë nga Filipinet u bë yll i medias sociale pasi mori vëllain e tij njëvjeçar në klasë pasi nuk donte të linte shkollën dhe askush nuk mund të ku;jdesej për vëllain e vogël në shtëpi.

Djali 7-vjeçar filipinas, Justin, u be i famshem pasi fotografia e tij duke mbajtur vëllain e tij foshnje në prehër u bë viraIe në internet.

Justin është një student i klasës së 1 në një shkollë të drejtuar nga q ev eria e cila ndodhet në një zonë rurale të fshatit Sal vacion në qytetin Mag alla nes në provincën Fil ipi ne të Sors ogon

Fshati rural është 600 kilometra larg nga M anila.

Mësuesja e tij, e cila dëshironte të identifikohej si zonja Lei, mori fotografinë dhe e postoi në Facebook.

Do ta mbaj vëllanë tim njëvjeçar këtu, sepse gjyshja ime duhet të punojë në fermë dhe askush nuk do të ku;jdeset për të, “citon Justin të thoshte në dialektin lokal Bicol, sipas postit.