Meliѕа e kар Mevlanin реr fуti dhe ua bën të qartë të gjthëve: Me thoni k urvë, por une do


Puntatën e sotme u transmetua takimi romantik mes Ledjanës dhe Mevlanit, një takim që solli shumë debat në studio.

Shkak për këtë është bërë fakti se Ledjana tha në takim se ajo nuk pranon puthje e përqafime, deklaratë kjo që preku Melisën.

Ajo u emocionua, ndërsa tha se është komentuar gjithmonë në studio për veprimet e saj, duke theksuar me forcë: “do përqafohem dhe do puthem sa të më dojë qejfi”.

Ledjana: Unë nuk përmenda emër.

Melisa: Po unë jam përqafuar e puthur në takime.

Ledjana: Po të dogji mbaje.

Melisa: Po normal që më djeg, po mjaft përmendët të tjerët në takimet tuaja se latë nam.

Ana: Nëse prekesh mos vepro ashtu.

Melisa: Po ça të duhet ty.

Ana: Po mbaj përgjegjësi për veprimet e tua.

Melisa: Ju nuk dini të bëni meshkujt për vete, mos flisni për Melisën.

Ana: Nuk ke pse prekesh.

Ledjana: Unë nuk përmenda emër.

Melisa: Unë jam përqafuar me ty Mevlan dhe normal që do reagoj. Pse nuk përgjigjet me kë e ka?

Mevlani: Pse të të tregoj ty?

Melisa: Po unë isha, kush ishte përqafuar me ty?

Mevlani: O Zot…

Melisa: Unë vetëm jam komentuar këtu, më kanë bërë edhe vajzë rruge, se jam përqafuar që ta dini mirë, unë do përqafohem sa të dua

Ana: Po përqafohu mi.

Melisa: Jam lënduar, nuk më plas për komentet jashtë, po e keni seriozisht?