Ana i ѕurрrizon të gjithë me tatuazhin e fundit që ka bërë: Ѕеlfmade 100%


Ana Lleshi e cila prej disa muajsh është larguar nga emisioni ku po merrte pjesë, i ka surpirzuar të gjithë me tatuazhin e fundit që ka bërë.

Ana ka zgjedhur që të bëjë një tatuazh në qafë duke shkruar “SELFMADE 100%”dhe nuk dihet se çfarë fsheh në vetvete. Por ajo që bie më shumë në sy është se ajo ka zgjedhur ta bëjë këtë tatuazh te një prej konkurrentëve të emisionit, Elvisi.

Ndërkohë kujtojmë se Ana u largua nga emisioni pas incidentit me Arjonin, ku ky i fundit publikoi një fotografi nga shtrati bashkë me të.