Нiрi në çati dhe ra/ Кјо ëѕhtë 22-vjeçarја ѕhqiрtare që hυmbi јеtën në Ѕеlanik


Marie Gjura është vajza 22 vjeçare nga Librazhdi, e cila hu mbi jetën pak ditë më parë në Selanik të Greqisë.

Ajo u raportua në media më herët se ra nga një lartësi në banesën e saj gjatë netëve të ndërrimit të viteve dhe mori lën dime të rënda.

Pavarësisht ndihmës së mjekëve, ndërroi jetë në spital, 10 ditë më vonë. Pati raportime të ndryshme mbi motivin, megjithatë ato mbeten të pakonfirmuara.

Familjarët, të afërm morën ngushëllime të shumta nga komuniteti shqiptar në Selanik dhe Librazhd, të cilët mbetën pa fjalë nga kjo fat keqësi e madhe, që i mori jetën në lule të rinisë 22-vjeçares nga Librazhdi.