I thonë e ke trupin ѕi burrë dhe ke bërë ndërhyrje, Ledjana u mbyll gojën: 0 kam bërë femrat më xhelozojnë


Një ndër konkurrentet më të reja të Përputhen, është Ledjana, vajza stomatologe e cila ka ngjallur shumë komente në rrjet përsa i përket pamjes së saj.

Në puntatën e sotme asaj iu lexuan disa nga komentet e bëra në rrjetet sociale mbi operacionet plastike që mund të ketë kryer.

Por e pyetur rreth kësaj, ajo mohoi t’i ishte nënshtruar ndonjë ndërhyrje, duke theksuar se “femrat shfaqin xhelozi. Asnjë op eracion plastik. Femrat shfaqin xhelozi ndaj thonë për ope ra cionet plastike, por unë edhe nëse bëj operacione plastike, nuk kam pse pyes njeri”,-tha ajo.