Nuk mundi të bëhеј nënë рër 20 vite me radhë,раѕi lindi fоѕhnјën mori lajmin e tmеrrѕhëm


39-vjeçarja Tammy Ireson, priti 20 vite për t’u bërë nënë. Por jo çdo gjë shk oi mirë gjatë shtatzë nisë. në javën e 32 mjekët u det yruan që të bënin lindje ce za riane.

Foshnj kishte probleme në lëvizjen e gjymt yrëve. Djali i vogël kishte një mut a cion të gj enit RYR1, çka do të thotë se ai nuk do të jetonte për shumë kohë,

Nëna e tij tha:

Mjekët u shprehën se djali im ndodhshta nuk do të jetonte as natën e parë. Infermierët më thanë t’i rri pranë djalit tim. Gjatë asaj nate unë i kë ndova ninulla e desha me gjithë ze mër edhe pse ishte shumë i vogël. Edhe pse mjekët i thanë vetëm disa orë jete djali im jetoi 2 ja vë. Gjatë aty re dy javëve shp resat e mia u rritën shumë.”

Por kjo nuk ndodhi, pas dy javësh i vogli pë soi një su lm në ze mër dhe çdo gjë mba roi. I vogli nd ërroi shp irt. Fotot e nënës kur i jep lamtumirën djalit të tij ta pr ekin shpirtin.

Burimi: SantePlusMagazine/ Marrë nga Revista Ora.