Meliѕа dhe Atdheu nuk рërmbahen në takim, nuk lënë gjë ра bërë: Моѕ u zbërthe se të zbërthеј unë tу dhe të…


Ndonëse e refuzoi fillimisht Melisën në takim, Atdheu dukej qartë se u tërhoq jo pak ndaj saj në takim.

Të përqafuar nën çadër, ndërsa dëgjonin shiun të binte, Atdheu dhe Melisa u shfaqën shumë romantikë, ndërsa po ashtu ishin dhe bisedat mes tyre.

Ata surprizuan në kiminë që treguan me njëri-tjetrin. Dialogu:

Melisa: Je fanatik?

Atdheu: Jam territorial

Melisa: Mos u zbërthe, se po ashtu të zbërthej vetë unë

Atdheu: Po kam vapë. Si e do mashkullin ideal?

Melisa: Dua të më mbajë me këmbë në tokë. Sikur po e teprojmë me romanticitetin.