“Je fallсо! Рѕе nuk largohеѕh nga emiѕioni”, Ariani nuk рërmbahet ndaj Atdheut


Ariani dhe Atdheu kanë pasur një debat të ashpër pas takimit të këtij të fundit me Melisën.
Ariani e ka pyetur Atdheun se në cilin nga veprimet ka qenë fallco, në puthjen me Anën apo takimin me Melisë.

Kjo pasi djali nga Kosova zhvilloi një takim mjaft të “nxehtë” me Melisën, shkruan meganews.al.

Madje opinionisti ka shkuar më larg duke e pyetur se përse nuk është larguar nga emisioni pas asaj puthje me Anën e parë.

Atdheu ka refuzuar të përgjigjet, edhe pas insistimit nga drejtuesja e emisionit Bora Zemani.