Nagjije Iѕеni, ndër ѕhqiрtaret e раra që merr vakѕinën kundër Со vid-19 në Zviсër


“Vaksinimi do të më mundësojë të vizitoj motrat në Shkup dhe vëllaun në Kosovë. Ky virus më ndau për një kohë të gjatë nga më të dashurit e mi…”

E moshuara, Nagjije Iseni nga Shkupi, me banim në Lozanë është një ndër shqiptaret e para që ka marrë vaksinën kundër Co vid-19.

Ajo pasi ka marrë vaksinën ka sugjeruar bashkëkombasit në Zvicër dhe më gjerë që të marrin vaksinën pa ngurrim, për të mbrojtur vetën dhe të tjerët, njofton albinfo.ch.

Nagjija u ndje e lumtur pasi more vaksinën pasi kjo do i mundëson asaj të vizitoj më të dashurit e saj.

“Vak sinimi do të më mundësojë të vizitoj motrat në Shkup dhe vëllaun në Kosovë. Ky virus më ndau për një kohë të gjatë nga më të dashurit e mi, mezi pres t’i takoj ne vendlindje pasi të marrë dozën e dytë”, shtoi ajo, shkruan albinfo.ch