Ѕоt ëѕhtë një nga gratë më të dаѕhura dhe vlerëѕuara ѕhqiрtare, e gjeni dot cila politikane është kjo në foto


Ajo tashmë është shumë e njohur për të gjithë. Një foto e vjetër e u.d. të presidentit të qarkullon nëpër rrjete sociale.

Një fotografi e Vjosa Osmanit në veshje kombëtare sa ishte në moshë të re ka marrë vëmendjen në Facebook. Osmani është kryetare e Kuvendit dhe për momentin po e ushtron detyrën e presidentit