Ndodhi dhe kjo në Ѕhqiрëri! Ia ngjiѕin te hуrja e рallatit kërkeѕën: Nëse nuk i mban dot rënkimet e qejfit, ndërro orarin e daѕhur komѕhie e katit të katërt

Kërkesat e banorëve të një pallati janë nga më të ndryshme, por kërkesa e mbërritur ditën e sotme, nga disa qytetarë në rrugën “Riza Cerova” është e paz akontë.

Me drita ndezur apo me drita fikur? Ky është sekreti i dhomës së gjumit

Të bezdisur nga zhu rma, ata i kanë kërkuar komshies së katit të katërt që të ndërrojë orarin e qejfit, pasi rënkimet e saj dëgjohen shumë. Kërkesën ata e kanë ngjitur në hyrje të pallatit.

Letra shkruan:

Thirrje komshies që i vlon gj aku në katin e katërt E dashur kom shie, ta kuptojmë dhi mbjen por nëse nuk i mban dot rënkimet dhe ulër imat përbrenda, ndërro orarin e qej fit ose shko diku gjetkë me qera. Në të kundërt do të merremi me kollovarin. Këshilli i banorëve të pallatit