Liηdi si djaΙë, mjekët νëηë dυart në kokë kur e zbυΙυaη/ 18 νjeçari ka mbetυr ѕhtatzëηë, ja si ëѕhtë e mυndυr që ai kiѕhte mitër

Një person i lindur me or gane gje nit al e mashk ullore dhe i rritur si djalë ka ngelur shtatzënë pasi zbuloi se kishte vezore, mitër, qafën e mitrës dhe tubat fallopianë.

Mikey Chanel, 18 vjeç, është rritur si djalë, por në fakt është ndjerë shumë më ndryshe se miqtë e tij. Pas analizave të bëra në fetusin e nënës së tij, mjekët thanë se do të ishte vajzë, por familja dhe doktorët u habitën kur ai lindi me or gane mashkullore.

“Ishte e dukshme për çdo njeri që unë isha ndryshe që nga fillimi. Në moshën 5-vjeçare fillova të luaj me çantën e hallës dhe nisa të vendos buzë kuqin e mamit”, ka treguar Mikey, i cili jeton në Boston të SHBA-së.

I riu është shprehur se nuk është ndjerë kurrë si djalë. “Kam vetëm pak qime në fytyrë dhe kam pasur gjithnjë një trup femëror. Në shkollë më tallnin”, ka treguar ai.

Që në moshën 13-vjeçare, Mikey ka dalë hapur dhe ka thënë që është g ay, ndërsa më vonë ka menduar që të bëhet tra ns gjinor. Por e vërteta u zbulua aks ident ali sht disa vite më vonë, kur Mikey ndërmori disa analiza mjekësore.

“Kisha një ndjenjë të çuditshme kur ur inoja, kështu që më bënë një eko të traktit urinar. Më thanë që kisha, vezore, mitër, qafën e mitrës, tubat fallopianë dhe se mund të mbet esha shtatzënë nëse doja. Realisht mendova se ishte shaka. Nuk kishte mundësi. Isha “haha ku i keni fshehur kamerat””, tregoi ai.