Ја ѕе ѕi të zgjidhim natуrѕhëm рrob’lеmеt e lеkurеѕ ѕi lуthat, рikat e zeza dhe njollat e moshes!


Keto jane çështje të zakonshme të lëkurës me te cilat shumë njerëz merren çdo ditë.Lexoni për të mësuar se si te shpetoni natyrshem prej tyre.Vitamina C për lytha.Ndërsa lythat zakonisht gjenden në duar dhe këmbë, shumica nuk janë serioze për të kërkuar ndihmë mjekësore nga një mjek.Ka disa mënyra për të trajtuar lythat në shtëpi.

Një mënyrë për të trajtuar lythat është me Vitamine C, e cila është një agjent që lu f’ton kundër vir’usit që mund të ndihmojë në heqjen e lythit.Duke përdorur një formë pluhuri të Vitamines C ,ju mund ta përzieni me ujë për të krijuar një paste.Aplikoni pasten në lyth dhe mbulojeni atë me një garzë.Ju mund ta përdorni këtë trajtim derisa lythat të zhduken.

Lekura e bananes per lythat.Një tjetër trajtim i ditës për lythat mund të gjendet në një lëkure bananeje.Ju mund të vendosni një pjesë të lëkures mbi lyth dhe ta mbuloni atë me ndihmën e nje garze.Sode buke për pikat e zeza Pikat e zeza duken shemtuar në një fytyrë tjetër të paster.Përdorni sode buke për të ndihmuar në largimin e poreve të bllokuara.Përdorni një enë të vogël plastike, kombinoni sode buke dhe një sasi të vogël uji për të krijuar një paste.Ju mund të aplikoni pasten në fytyrën tuaj dhe ta mbani për rreth 10 minuta para se ta lani.

Vaj i pemes se cajit.Vaji esencial i pemës se çajit është mjaft efektiv ne largimin e lythave.Aplikoni 2-3 pika të tij disa herë në ditë për rezultate më të mira.Këshillohuni kur bëni ndonjë trajtim në shtëpi për çështjet e lëkurës, mund të keni gja’kde rdhje ose inf eksion, veçanërisht nëse keni lëkurë të ndjeshme.Nëse vëreni ndonjë siklet gjatë trajtimit, ndërpritni përdorimin dhe nëse është e nevojshme kërkoni kujdes mjekësor. Burimi: Relieved ©gatuajshendetshem/a.c./