Motrat Muѕtafa рublikojnë foto të ѕhumë viteve më раrë, nuk do t’i njihni


Motrat Mustafa janë këngëtaret që shumë të dashura kosovare.
Këngët e tyre janë tejet të pëlqyera dhe nuk mungojnë në asnjë festë familjare, shkruan Billbordi.com
Krahas muzikës, ato janë shumë të përfolura edhe për jetën private.

Së fundmi ato kanë publikuar një foto të shumë viteve më parë dhe po duken krejt ndryshe