Merret vendimi/ Në këtë ѕhtet fqinj mund të kalojë kuѕhdo pa bërë tamроnin, ја рër сilin bëhet fjalë


Një lajm i mirë vjen së fundmi nga Mali i Zi.

Mësohet se shteti fqinj ka vendosur të hapë kufinjtë për këdo duke hequr kushtin e testit PCR (tamponit C OVID19).
Sipas ministres së Shëndetësisë, Jelena Borovinić Bojović, situata është më e mirë pas përfundimit të festave të ndërrimit të viteve. Ndërkohë gjatë fundjavave do të lejohet edhe lëvizja ndërqytetase.

“Falë qytetarëve dhe respektimit të masave nga ana e tyre, situata është më e mirë para fillimit të festave të Vitit të Ri,” tha ajo.