“Ëѕhtë ndarë truрi në 2-3 рјеѕë”, flet babai i 25 vjeçarеѕ që hυmbi јеtën në роrtin e Durrëѕit


Detaje të reja zbulohen nga ngjarja e rëndë e ndodhur më 7 janar brenda ambienteve të portit të Durrësit ku hum bi jetën 25-vjeçarja Artenida Haskasa.

Aks identi ndodhi rreth orës 15:30, kur drejtuesi i trajlerit me origjine nga Malisheva përplasi efe ktiven e sigurisë e cila ishte në orarin e shë rbimit. 25-vjeçarja ka marrë plagë të rëndë dhe nuk mundi të mb ijetojë. Nga ana tjetër drejtuesi i mjetit është ndaluar nga uniformat blu të qytetit.

Babai i vajzës, Petrit Haskasa, ka dhënë një intervistë për “Shqipëria Live”, ku shprehet se “shpreson dhe beson te drejtësia”.

“Vajza kishte dy vite që punonte në portin e Durrësit. Ka shkuar si gjithmonë në punë. Kur ka shkuar një trajler, ajo ka shkuar si gjithmonë për të hapur traun. Ajo ka ecur drejt dhe trajleri e ka marrë me vete. Është ndarë trupi në 2-3 pjesë”, tha babai i vajzës së ndjerë.

I pyetur nëse vajza ishte e kënaqur apo kishte shqetësime me punën që bënte, Petriti tha se “kishte ankesa për shoferët e kamionëve”.

“Vajza kishte an kesa për shoferët e kamionëve që nuk ecnin mirë, ecnin në mënyrë të pakontrolluar, ecnin shpejt dhe madje edhe ofendonin”, tha ai.

I pyetur nëse familjarët e shoferit që shkaktoi këtë ak sident fatal, Haskasa tha “po”. “Familjarët e drejtuesit kanë kërkuar që të vijnë për ngushëllim, dhe ne i kemi pranuar. Është një ak sident”, tha ai.

Babai tha se janë të shokuar dhe se është një ngj arje tra gjike që do i shoqërojë gjithë jetën.