Кареn keq Meliѕа dhe Ana рër Fatjonin: Moj gënјеѕhtare, mbаје ta kam falur ѕе dua më…


Melisa por edhe Ana e ‘Përputhen’ kanë treguar një afeksion dhe pëlqim drejt Fationit, mirëpo, së fundmi për këtë arsye, situata është tensionuar mes dyshes.

Edhe pse aktualisht marrëdhënia e Melisës me Fationin është zbehur, ky i fundit vazhdon të jetë ‘molla e sherrit’ mes dy vajzave. Së fundmi Ana dhe Melisa bënë një takim privat në “Përputhen Prime” për të sheshuar konfliktin mes tyre.

Por me sa duket, situata është përkeqësuar akoma më shumë gjatë këtij takimi sqarues. Pjesë nga biseda:

Melisa: Dua të të dëgjoj, të di pse vinë sul m et nga ti.

Ana 2: Ne kemi patur shumë debate, sidomos kur unë dal në takime. Kur dola më Fatjonin ti më ke su lm uar, mbase ndihesh xheloze kur dal me Fatjonin.

Melisa: Debati nisi para takimit tënd me Fatjonin, kur më ak uzove se po bëj lojë.

Ana 2: Kur të thashë se je fallso e kisha për ty dhe Sindin. Dole me shpatë kur the se pëlqen Fatjonin. Më djemtë e tjerë nuk kishe pëlqim, dilje hajde të dalë ku të dalë. Prandaj më je dukur fallso. Kam të drejtën time të mendoj.

Melisa: Jam takuar me 5 djem. Më të afërtat i kam pasur me Fatjonin dhe Mevlanin. Me Andin ishte thjesht një përqafim. Ana ti nuk ke memorie, e kam thënë. Je gënjeshtare.