Djemtë e “Рërрuthen” рre e ѕhakave në rrjete ѕосiale, ја ѕi do dukеѕhin ро të ishin vajza


Protagonistët e emisionit “Përputhen” janë shfaqur në një mënyrë më ndryshe.
Në Instagram së fundi po qarkullojnë fotografi në të cilat shohim se si do të dukeshin djemtë e emisionit në rast se do ishin vajza, shkruan lajmi.net.
faqe në Instagram ka publikuar fotot dhe në të njëjtën kohë iu ka venë emrat dhe profesionin e tyre.
Këto postime po bëhen virale në rrjete sociale dhe morën pëlqime dhe komente të shumta. Komente nga më të ndryshme por më shumë me të qeshura.

Ndryshe, protagonistët e fotografive ende nuk kanë reaguar lidhur me këtë veprim./Lajmi.net/