“Рuthi Anën, рѕе nuk e hiqni nga emisioni?”/ Autorja e Рërрuthen merr këtë vendim për Atdheun


Vëmendjen më të madhe në “Përputhen Prime” që u transmetua të dielën që lamë pas e mori puthja që Atdheu i dhuroi Ana Lleshit, konkurrente e cila u përjashtua nga programi.

Atdheu ka marrë shumë kritika nga publiku, i cili kërkon të dijë pse konkurenti nuk është hequr nga emisioni për shkelje rregullash.

Një pyetje të tillë ia kanë drejtuar dhe autores së “Përputhen”, Olsa Muhametit.

Olsa ka treguar se puthja lejohet në program dhe Atdheu nuk ka shkelur asnjë rregull, por ka bërë atë që ka ndjerë.