Ѕhokon ѕëriѕh Nazi: Јаm njeri hуjnor, komunikоvа me Zotin, kam gradë të lartë tek ai


Rikthehet Nazi.Nazmi Sfishta i grupit Aurora këtë javë ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë Show. Ai aty ka folur për librin e tij “Universofilia”.
Nazi thotë se në të vërtetë, nuk është ai autor i këtij libri, por Zoti.

Sfishta e quan vetën njeri hyjnor. Thotë se zoti nëpërmjet tij dhe grupit Aurora ka një mision të madh për njerëzimin.