Fjoralba Роnari qan në kokërr të lotit/ Një i ftuar më ka ngaсmuar ѕеksuаlisht, ѕhрirti im e di


Në rubrikën “Trotuar” në “E Diell”, sot u diskutua në lidhje me sekretet. Moderatorja Fjoralba Ponari vendosi të tregonte një ndodhi në fillimet e para të saj në televizion.

Fjoralba tregoi se kur ishte pjesë e “Top Arena”, një i ftuar e ka ng acmuar s*ksualisht në prapaskenë, ngjarje të cil
ën ajo e ka përjetuar

“Kur kemi qenë ne te ‘Top Arena’, ku ka qenë eksperienca e parë e vërtetë e imja televizive. Nuk kisha eksperiencë, nuk dija si të sillesha në momente të caktuara dhe kam patur një personazh të ftuar që ishte pa filtra, gati gati në prapaskena gjëja shkoi në ngacim s*k sual.

Pas kësaj kam marrë në telefon Ervin Kurtin, kam qarë me kokërr të lotit. Pa i thënë askujt, kisha vendosur që të largohesha nga Top Arena, ka shumë që shkelin mbi gjemba, por do ia marrësh dorën. Ka qenë Ervini që më ka nxjerrë në shina”, tha ajo.