Νga 0 në 10: Ѕа ѕhaηѕe ka të tradhtoѕh, ѕiρaѕ ѕheηjëѕ tëηde të horoskoρit

Nga 0 deri në 10. Sa shanse keni për të trad htuar?! Na thoni vetëm shenjën dhe zbulojeni më poshtë!

Dashi
Nuk është kjo shenja më tra dhëtare! Ndonjëherë e tepron me komplimentat ndaj të tjerave, por kjo ndodh vetëm sepse i pëlqen të flirtojë. Në fund ama, nuk ndodh asgjë. (4!)

Demi
Mos i beso një Demi që kërkon të bëhet i mirë duke të përk ëdhelur me dhurata. Kjo tregon se po fsheh diçka! (8!)

Binjakët
Është shenjë gënje shtare dhe nuk mendon për pasojat, ndaj kini kujdes se trad hëton shpesh dhe me dëshirë të plotë. (10!)

Gaforrja
Gaforrja mund të trad hëtojë vetëm nëse dashurohet me dikë tjetër (5!)

Luani

Nëse tradhëton, e bën sepse është i zemëruar. Mos e bëj të ndihet i tillë sepse do të të bëjë të vuash. (5!)

Virgjëresha

Ka sens praktik dhe mendon gjithonë për pasojat e veprimeve. Është dembel prandaj edhe qëndron larg tradhtive. (3!)

Peshorja
Tradh ëtia e Peshores shfaqet pothuajse gjithmonë si formë testimi ndaj partnerit, por asnjëherë nuk kalon në veprime konkrete. (4!)

Akrepi
Rrë mbehet nga pasionet e reja vetëm për arsyen se jeta e përditshme e mërzit. Mund të trad hëtojë kur e pushton dëshira. Nga 0 në 10.

Shigjetari
E mërzit përditshmëria. Shigjetari mund të shkojë në krevat me dikë që nuk e njeh dhe të nesërmen është në gjendje të harrojë gjithçka. (9!)

Bricjapi
Nëse është i dashuruar nuk tra dhëton kurrë! (3!)

Ujori
Lëre në lirinë e tij dhe gjithçka do të shkojë mirë. Nëse nuk e bën, do ta prishë marrë dhënien prej ndjesisë së mbytjes. (6!)

Peshqit
E vret mendjen gjatë përpara se të tradh ëtojë. Nëse të tradhëton, më pas pendohet shumë. (3!)

Burimi: Mashable