Falë gruas time, tani i pastroj zоrrët rregullisht dhe nuk kam më Нemоrrоìde. Re-cetë për pije…


Me këtë pije që përmban mollë dhe farë liri, arrita të zbraz z0rrët rregullisht. Re-ceta u zbulua rastësisht nga gruaja e një mikut të saj i cili kishte një pr0blem të ngjashëm me timen.

Kam vu-ajtur nga hem0rr0ide dhe kap-sllëk për shumë vite. Ndonjëherë ndodhte që të mos dilja “jashtë” për një javë të tërë, ose siç thoni ju – nuk bëra jashtë-itje për një kohë të gjatë. Unë kisha një st0mak të fryrë gjatë gjithë kohës dhe sa herë që ulesha në tua-let ishte shumë e dh-i-mbshme. Gruaja ime më tha një ditë të provoja, se nuk po humbja asgjë.

Ne tashmë kishim farë liri në shtëpi, ajo filloi të bënte farë liri të bluar me kefir dhe kjo e ndihmoi shumë, kështu që ajo më bindi që të filloja edhe atë vakt. Por unë jam “i rë-ndë” për gjëra të tilla dhe është e vështirë për mua të filloj të aplikoj risi. Por një person mëson ndërsa është gja-llë, kështu që ja ku jam, duke kuptuar se kam gabuar për kaq shumë vite sa nuk kam zbatuar këshilla të tilla nga ila-çet natyrale.

Fillova të pija pije për të cilën i jam mirënjohëse gruas sime. Ajo e përgatit për mua dhe ishte këmbëngulëse për të filluar ta pinte, kështu që falë saj nuk i kam më këto pr0bleme. Nga rruga, unë jam i vetëdijshëm që i kisha të gjitha ato pr0bleme për shkak të dietës dhe palëvizshmërisë time. Puna ime është para kompjuterit pjesën më të madhe të ditës, unë dhe kolegët e mi porosisim burger të hanë me Coca Cola dhe patate të skuqura, nuk lëviz, nuk ka aktivitet fizik

Tani ndihem shumë më mirë dhe pi rregullisht kefir si pr0biotik. Hemorr0idet janë qetësuar, nuk kam dh-e-mbje dhe pas çdo shkarkimi lahem me ujë të ftohtë. Tashmë është bërë një ritual për mua. Kjo është rec-eta.

PERBERESIT E NEV0JSHM:

1 mollë

2 lugë fara liri (të shtypura para përdorimit)

1 lugë gjelle mjaltë

1 gotë ujë (ndonjëherë kefir)

PROCEDURA:

Lani mollën dhe qërojeni nëse është spërkatur, c0pëtoni atë dhe vendoseni në një blender. Nëse blenderi juaj është i fuqiishëm, atëherë vendosni të gjithë farën e lirit (nëse jo, para-bluajeni në një mulli) dhe përbërësit e tjerë, pastaj përziejeni të gjitha së bashku.

Pini këtë në mëngjes me st0mak bosh.

Provojeni vetë dhe edhe nëse nuk keni ndonjë pr0blem, pija është shumë e shëndetshme.