Nuk doni që ai t’ju TRADHT0JË? Gratë e zgjuara bëjnë këto gjëra…


Janë të shumta femrat që shqetës0hen se bashkëshortët apo të dash-urit e tyre mund t’i tradht0jnë. Sipas një studimi të kryer nga ‘Teχas A:M’, meshkujt mund të tradht0jnë thjesht sepse ata kanë impulse të forta dhe reduktimi i këtyre impulseve mund të bëhet me ndihmën e partneres.

Ajo që duhet të dimë është se nuk ekziston asnjë garanci që ai nuk do të tradht0jë kurrë. Mbani mend se për sa kohë që ekziston vullneti i lirë, partneri juaj ka mundësi t’ju tradht0jë.

Megjithatë, gratë e zgjuara bëjnë këto gjëra:

1- Ato e përqafojnë partnerin e tyre çdo ditë

Elementi fizik i marrëd-hënies suaj është e rëndësishme. Këtu përfshihen; kapja dorë për dore, të parit në sytë e njëri-tjetrit, put-hjet, kujdesi, përkëd-helja dhe të bërit dash-uri.

Përqafimet kaΙimthi, një put-hje në një moment të përshtatshëm apo ndonjë gjest das-hurie që ju mund të bëni gjatë ditës janë disa prej elementëve që mund ta bëjnë të shëndetshme marrëd-hënien tuaj.

2- Ato gjejnë kohën për biseda të vërteta

Nëse ju nuk komunikoni me partnerin rregullisht, si mund të prisni të dini se çfarë nd-jen ai? Si mund ta di ai si ndihesh ti, nëse nuk i tregon asgjë? Kushtojini 15 minuta në ditë njëri-tjetrit dhe bisedoni, thjesht bisedoni.

Në një ditë me humor të mirë ju mund të flisni për vlerësimin dhe dashurinë që keni për njëri-tjetrin. Kur nuk jeni në humor të mirë, diskutoni për çështjet dhe pr0blemet që ju shqetës0jnë, por bëjeni natyrshëm jo duke thënë ‘duhet të flasim’.

3- Ato dinë se si ‘të jenë aty për të’

Ju nuk mund t’i plotësoni nev0jat e partnerit tuaj, nëse nuk e kuptoni se cilat janë ato. Gjëja më e vogël që do të vëreni dhe do t’i përgjigjeni me pozitivitet ndihmon marrëd-hënien tuaj të bëhet edhe më e f0rtë.

Mos harroni gjithashtu se nëse partneri juaj ju trad-ht0n, kjo ka raste që nuk mva r et nga ju. Megjithatë, nëse ju i jepni atij das-huri dhe vëmendjen që meriton, shanset që ai t’ju trad-ht0jë janë shumë te vogla.