U jep këshilla si ta bëjnë në kreνat, e reja u nχjerr bojën meshκυjve shqiptar: Ata shkojnë te mjekυ dhe kërkojnë të rrisin atë…

Blogerja Zhaklin Lekatari e ftuar në studion e “Opinion” mbrëmjen e sotme, siç kara kterizohet, është përgjigjur pa komplekse.

Gjatë diskutimit mbi temën se si ka ndryshuar ndër vite bukuria e femrave, arsyet se përse i drejtohen bi stur isë së mjekëve dhe cilën pjesë të trupit duan të ndryshojnë, ajo ka treguar se cila është ndërhyrja që meshkujt shqiptar kërkojnë të bëjnë tek vetja e tyre.

Blendi Fevziu: Nëse unë do pyes Zhaklinën se çfarë ndë rhyrje kir urgji kale kërkojnë meshkujt tek blogu i Zhaklinës, jam i sigurt që nuk do të përgjigjet….

Zhaklin Lekatari: Po do të përgjigjem, zgjatjen e organit gj.eni tal… jo gratë korrigjimin e organit g je nital, se ekziston dhe ajo, por nuk e kërkojnë gratë, ose të paktën jo tek unë….