Rezart Veleshnja Ѕhòkоn me Deklaratën e tij: Gaz Paja është…


Rezart Veleshnja dhe Visjan Ukcenaj u ùlën përbàllë njëri-tjetrit në sfídën “Shiko kush përgjigjet” në “Shiko kush luan”.

Në mes të pyetjeve drejtuar dy aktorëve nuk mùnguan ato se cili është aktori më i nénvlérésuar dhe më i mbívlérésuar.

Të dy ata rànë dakord se Niko Kanxheri është aktori më i nénvlérésuar dhe u shprehën se ai ka qenë mësuesi i tyre në Akademinë e Arteve dhe fatkéqésisht nuk njihet shumë nga të rinjtë.Habit Rezart Veleshnja: Gaz Paja aktor i mbivlerësuar

Ndërkohë për sa i përket emrit të aktorit të mbívlerësuar, Rezarti nuk u rézérvua aspàk për t’u përgjigjur madje i habíti të gjithë me emrin që shpréhu.

Ai tha se Gaz Paja, që është edhe kolegu i tij në Portokalli, është i mbivlerësuar.

Këtë përzgjedhje ai e shpjegoi me faktin se Gazi është bërë pjesë e politikës, që gjithmonë paguan shumë për t’i bërë artistët pjesë të saj dhe për të pastruar emrin në këtë mënyrë.Habit Rezart Veleshnja: Gaz Paja aktor i mbivlerësuar

“Gaz Pajën e mbívlerësojnë se është pjesë e politikës. Politika ka pasur gjithmonë emër të pístë dhe e pastrojnë me emra të artit dhe me këtë rast e mbívlerëosjnë se duhet ta pàguajnë”, u shpreh Rezarti.

Ndërkohë ai nuk ngùrroi të vlerësonte publikisht “rivalët” në “Klanifornia”.

Veleshnja tha se ata bëjnë një punë shumë të mirë dhe se në fund është publíku ai që vlerëson se cili prej tyre është më shumë apo më pak i suksésshëm.