Redon Mаkаѕhi në Ѕhiko Kuѕh LUAN: Рuthjen e раrë do të doja t’ja јерја Nora Iѕtrefit!


Në këtë puntatë të “Shiko Kush LUAN” me autore e moderatore Luana Vjollca ishte i ftuar këngëtari i famshëm i grupit legjendar “3 Musketjerët” Redon Makashi.

Ai u vendos përballë këngëtares së njohur Lori Kaçka, ku për shkak të beqarisë së “përbetuar” të këtyre dy të fundit “Shiko Kush LUAN” vendosi t’i “ndihmonte” për të gjetur shpirtin e tyre binjak nga personazhet e famshëm shqiptarë të paraqitur me foto në “led wall”.

Në pyetjen e katërt për Redonin u shfaqën dy personazhe, Lori Kaçka dhe Nora Istrefi.
Pyetja lidhur me këto dy personazhe ishte se cilës nga dy vajzave do i dhuronte puthjen e tij të parë Makashi nëse do të kishte mundësi.

Duke e kaluar me sportivitet Redoni zgjodhi si vajzën që do i dhuronte puthjen e tij të parë këngëtaren Nora Istrefi dhe jo Lorin, të cilën e kishte përballë.
Top Channel