Раmje me рullë të kuqe, Françеѕka Jaçe nuk lë gjë ра bërë në vаѕkë dhe hарur teksa tranѕmetohej në televizor


Françeska Jaçe ishte e ftuar mbrëmjen e sotme në “Shiko kush luan” dhe duhet thënë se i vuri fl akën skenës. Ajo pranoi sf idën për të realizuar videon më të nxehtë të rrjetit duke përdorur produkte ushqimore dhe ia doli.

Teksa ndodhej në vaskë, Françeska derdhi qumësht mbi vete dhe konsumoi një banane.

Ndërkohë të ftuarit e publiku brohorisnin teksa Rezarti dëgjohej duke thënë: “Bravo, bravo Françeska!”.