Ditë e Zezë/ Politikani Ѕhqiptar Нumb Јееtën nga K0R0NA


Ish ministri i Trasporteve ka huumbur bete jën nga k0r0navirusi ditën e sotme. Viirusi i pabesë i ka marrë jeetën Ilir Matajt.
Mataj: Shteti të na ndihmojë për taksën | Lajme Durrës

Ish ministri i Trasporteve ka huumbur beete jën nga k0r0navirusi ditën e sotme. Virusi i pabesë i ka marrë jetën Ilir Matajt.
Mësohet se Mataj po Iuftonte me k0r0navirusi e rre zikshëm prej 22 dhjetorit, ndërsa nuk ka mundur të fitojë be tejën. Ai ishte babai i tre vajzave dhe njihej si një person intelektual dhe një prind i shkëlqyer.

Mataj ishte presidenti i Shoqatës së Transportuesve Ndërkombëtarë Rrugor “Analtir”. Në vendin tonë vazhdon të rritet numri i të infeektuarve dhe përsonat që nuk ia dalin dot të fitojnë Iuftën me k0r0navirusi.