Rrëfimi i një vajze 23-vjeçare: Kam hyrë në një lidhje me një burrë të martuar, dhe pas tre vitesh…

Nuk e kisha idenë se në çfarë po hyja kur fillova një lidhje me një burrë të martuar. Nuk është se kam pasur qëllimin dhe as nuk kam pasur një përvojë të tillë më parë. Mbase sepse nuk e dija se çfarë po hyja. Thjesht nuk mendova, megjithëse jam shumë i kujdesshëm në gjithçka tjetër në jetë, filloj t’ia rrëfej një lexuesi.

Unë nuk e doja fare. Ai nuk ishte tipi im, dhe mbase kjo ishte arsyeja e pakujdesisë dhe pakujdesisë sime, sepse unë nuk ndieja rrezik nga ana e tij. Ai ishte shumë i këndshëm, i mirë, i këndshëm, interesant, argëtues dhe simpatik. Më zvarriti ngadalë nën lëkurën time. Kur ai filloi të më joshte drejtpërdrejt, unë refuzova sepse nuk doja të kisha lidhje me një burrë të martuar. Dhe pastaj ai filloi me historinë se ai ishte i pakënaqur në martesë, dhe unë i besova atij.

Për shkak se ai ishte i sinqertë në punën e tij, unë i besova, pse u takuam në punë. Kështu që unë u nënshtrova historive të tij me një rrufe të shpejtë, dhe sa herë që flisnim ai më kuptonte më mirë dhe më shpejt sesa unë e kuptoja vetë. vetveten

Ai ishte personi i parë që nuk dyshoja më telefonoi të nesërmen në mëngjes. Dhe ai e bëri këtë sapo u zgjova. Dëgjova një goditje të rëndë, ishte një gur që më ra nga zemra. Ah, çfarë lehtësimi ishte. E si mund të mos besoj në një person të tillë dhe të mos i jap vetes të gjitha! Një veprim tjetër naiv, i dobët, pse isha i uritur për dashuri, por nuk e dija.

Unë u bëra i vetëdijshëm për këtë vetëm pas një viti terapie me një psikiatër, në mënyrë që të mund t’i jepja fund një lidhjeje që zgjati tre vjet. Refuzimet, gënjeshtrat, pritja filloi shpejt, vetëm pas tre muajsh idil dashurie, ato ishin jeta ime e përditshme.

Unë ngadalë po zhytesha në depresion pa e vërejtur. Eliminova të gjithë miqtë e mi që përpiqeshin të thoshin diçka të keqe për të. Çdo ditë ai po largohej larg meje, dhe unë po zhytesha gjithnjë e më thellë në depresion, duke shpresuar që të kishim një të ardhme të përbashkët. Ne u ndamë disa herë, por u kthyem përsëri tek njeri-tjetri. Më dukej se dashuria po lulëzonte dhe ajo gjithmonë merrej nga fëmija i vogël si një arsye për të mos lënë gruan e tij, vetëm për ta lënë vajzën e tij të rritet pak… Unë madje e simpatizova dhimbjen e tij. Hej, dhimbja “E TIJ” dhe unë nuk pashë që isha unë që vuaja.

Në një moment, pas një dite të çmendur, pasi munguam në punë, unë sugjerova të shkonim diku për disa ditë, dhe ai me qetësi më kërkoi të prisja pak sepse ato disa ditë ai kishte pak më shumë punë. Kur u pyet “çfarë lloj pune” ai ftohtë Përgjigjet: Gruaja ime duhet të lindë një fëmijë të dytë, vajza po kërkonte një vëlla ose motër dhe ne nuk mund ta refuzonim atë.

Tronditje, tmerr, histeri, skandal, të qarë, humbje e vetëdijes, ambulancë, spital, infuzion, gjithçka ndodhi në atë ditë “të bukur.