Моmenti intim në Рërрuthеn/ Fatjoni i hар bluzën Anëѕ: Ѕа të bukura i kiѕhe


Takimi mes Fatjonit dhe Anës nisi ashtu siç pritej me shumë ngac mime. Takimi i tyre u zhvillua në një lojë paintball.

Teksa afroheshin me njëri-tjetrin, xhupi i Fatjonit i kap papritur bluzën e Anës duke e bërë atë të shohë pjesë intime të Anës.

“Sa të bukura i kishte,” tha Fatjoni duke qeshur.“Hajde do zhvishemi të luajmë,” tha Ana.“Jo, vishu, se të zhvesh unë,” tha Fatjoni